Kontor om 330 kvm på plan 1. Fastigheten är byggd 2014. Lokalen har en takhöjd på ca 5 meter med stora glaspartier med ett stort ljusinsläpp.

Fem stycken rum med glasentréer. Tre stycken toaletter varav en med dusch. Värme/kyla. 100 Mbit fiber indraget. Fint kök med utgång mot en av balkongerna. Det finns två stycken balkonger om 35 kvm respektive 80 kvm. Sex stycken parkeringsplatser finns att tillgå. Hela fastigheten är inhängnad och har elektriska grindar.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett naturskönt, trevligt område med endast sju stycken industritomter. Närhet till grönområden. Vallentuna frisbeegolfbana som granne och endast 575 meter fågelvägen till
Vallentuna Centrum.

Service
Mitt i den vackra Mälardalen, ligger Vallentuna ­Centrum. Ett levande centrum med ca 50 butiker som i sin mångfald bjuder in till umgänge, shopping och upplevelser för både stora och små. Här finner du allt du behöver för de flesta av dina behov som rör din vardag, eller om du vill spendera en helg med shopping, ta en avkopplande fika eller ett restaurangbesök.

Kommunikation
Du tar dig enkelt till Vallentuna Centrum med
Roslagsbanan, buss eller bil.
Bussar:
– Upplands Väsby, buss 524
– Humlegården i Stockholm, buss 608
– Danderyds sjukhus, buss 610

Från Östra station går Roslagsbanan till Vallentuna

 

Kontaktuppgifter:
Jan Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-716 29 03
E-post: jan.lundberg@lundbergkock.se