Bra hyresgäster förtjänar det bästa!

Lokaltyp: Kontor
Lokalarea: 165 kvm
Våningsplan: Gatuplan
Hyra: 1.602,-/kvm inkluderar värme. Fastighetsskatt fn. 166,-/kvm samt moms tillkommer.
Område: Kungsholmen
Adress: Lindhagensgatan 77
Kommun: Stockholm
Beteckning: Ängsknarren 4
Tillträde: Enligt överenskommelse
Övrigt: Hyreskontrakt överlåtes (ej restaurang- eller caféverksamhet).
Pris: 400.000,- för inventarier och gjorda investeringar.
P-plats: Möjlighet att hyra p-platser i fastighetens garage.

PLANLÖSNING
En mycket fin och välplanerad kontorslokal i gatuplan med bra ljusinsläpp bestående av en välkommande entréhall som också passar utmärkt både som lounge eller showroom. Vidare har lokalen ett stort möblerat konferensrum med plats för 8-10 platser. I bakre delen av lokalen finns tre kontorsrum och ett samtalsrum. Samtliga kontorsrum är möblerade med höj- och sänkbara bord, kontorsstolar samt whiteboards och i samtalsrummet med bord och sköna fåtöljer. Utöver detta har lokalen ett påkostat och fullt utrustat pentry med matplatser, 2 wc, 2 duschrum, städskrubb och utrymme för skrivare och kopiator. I vardera ände av lokalen finns det ytterligare två entréer.

KOMMUNIKATIONER
Fastigheten har ett bra kommunikativt läge med närhet till påfart Essingeleden och E4:an. Kort promenadavstånd till både Stadshagen och Thorildsplans t-banestationer samt hållplatser för buss 50, 196,197 och 405.

OMGIVNING
Gångavstånd till Hornsbergsstrand med härligt sjönära läge, gott om restauranger och all tänkbar service.

Länk till objektet på Objektvision

Kontaktuppgifter:
Lars Lingmerth
Tel: 08-6526000
Mobil: 070-952 17 26
E-post: lars.lingmerth@lundbergkock.se