Öppen planlösning med närhet till Årstaviken

Loading...

Beskrivning
Lokaltyp: Kontor eller lättlager
Lokalarea: 266m2
Våningsplan: BV
Område: Liljeholmen
Adress: Årstaängsvägen 17
Kommun: Stockholm
Tillträde: Efter överenskommelse

PLANLÖSNING
Totalrenoverad industrifastighet med 4,5 m takhöjd från golv till tak. Helt öppen planlösning med endast två pelare. Två stora kaklade toaletter varav den ena med dusch. Kök finns.

KOMMUNIKATIONER
På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar bara 10 minuter in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. Gång- och cykelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

OMGIVNING
Marievik ligger i Liljeholmen som är en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull som ligger på Södermalm. I Marievik finns en underbar blandning av kontorsfastigheter, affärer och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten.

NÄRSERVICE
I kvarteret ligger affärslokaler, kemtvätt, frisör, restauranger, vårdcentral och gym. Inom några minuters promenad finns Liljeholmstorgets galleria med 100-talet butiker, restauranger, banker, livsmedel och annan service. På andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av butiker och restauranger. 25 meter till SATS Gym och 50 meter till Årstaviken.

Objektbekrivning

Planskiss

Till Objektvision

LOKALMÄKLARE
Jan Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-716 29 03

2017-11-29T11:03:16+00:00