Bibliotekstorget, Solna Centrum

Loading...

Beskrivning

Lokaltyp: Kontor
Lokalarea: 225 kvm
Våningsplan: 2
Område: Solna Centrum
Adress: Bibliotekstorget 8
Kommun: Solna

PLANLÖSNING
Lokal om 225 kvm på plan 2 med öppen planlösning. Lokalen har ett stort delbart konferensrum för upptill 16 personer, ett tystarum, ett kök, ett serverrum, ett förråd, två stycken toaletter, dusch, ett städrum, och torkskåp.

KOMMUNIKATIONER
Bra kommunikationer med närhet till T-bana (blå linjen), Tvärbana (Solna Station), Pendeltåg (Solna Centrum), buss. Med bil nära E18 och E4. Fyra olika ställen med 1300 p-platser, anpassade för rörelsehindrade. Utanför vissa entréer finns familjeparkeringar.

OMGIVNING
Stort utbud av restauranger och butiker med närhet till allt.

SOLNA CENTRUM
I Solna Centrum kan du göra din shopping i en trivsam och inspirerade miljö. Vi erbjuder ett stort utbud av butiker. Här finns 120 butiker, caféer och restauranger att ta del av. Vi har också ett flertal serviceinrättningar samt de välsorterade matbutikerna ICA och Hemköp. Till Solna Centrum är alla välkomna, sju dagar i veckan.

Objektbeskrivning

Planskiss

LOKALMÄKLARE
Jan Lundberg
Tel: 08-652 60 00
Mobil: 070-716 29 03

 

Till Objektvision
2017-09-27T10:41:22+00:00