Finsta Gårdsvägen 45, Rimbo

Loading...

Beskrivning

Lokal lämplig för Vård/Skola/Omsorg.

Egen fastighet i absolut bästa skick. Lokalerna har nyttjats för vård och omsorg men kan anpassas för för annan verksamhet. Byggnaden består av 3 plan samt inrett källarplan. Totalytan är 1.080 kvm. Till fastigheten finns omgivande trädgårdsmiljö samt 12 p-platser med motorvärmare. Vänligen respektera att visning kan endast ske efter överenskommelse!

Planlösning
Byggnaden består av 3 plan samt inrett källarplan. Totalytan är 1.080 kvm. Till fastigheten finns omgivande trädgårdsmiljö samt 12 p-platser med motorvärmare. Planlösning och rumsindelning enligt ritningar. Samtliga 6 vårdrum har eget wc/dusch. Handikappsanpassad miljö. Fullt utrustad fastighet med bl a egen tvättstuga och livsmedelshantering, personalutrymmen med omklädning/dusch. Stora sällskapsutrymmen med bl a plomberad kakelugn och öppen spis. Sprinklerystem. Snöröjning ingår i hyran.

Ytor: 1 080 kvm

Omgivning
Vägbeskrivning
Buss 647, 677 och 696 (Rimbo – Norrtälje – Danderyd – Stockholm TekniskaHögskolan ) UL 806 ( Arlanda – Långhundra Åby vägskäl ). Avstånd 57 km från Norrtull Stockholm.

Länkar

Objektbeskrivning

Entrèplan

Vindsplan

Källarplan

Plan 2

Till Objektvision
2017-08-30T21:17:10+00:00