S:t Eriksgatan 63, Kungsholmen

Loading...

Utförande

Beskrivning
Kontor på 252 kvm. Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. En mycket fin och välplanerad lokal med bra takhöjd och vackert stavparkettgolv. Lokalen passar utmärkt för verksamheter som önskar både storrumslösningar och öppen yta för kontorslandskap och erbjuder även några mindre mötes- och tysta rum. Ett välutrustat pentry, tre wc (varav ett med dusch).

Byggår: 1907
Renoveringsår: 2013
Våningsplan: 1

Planlösning
En mycket fin och välplanerad lokal med bra takhöjd och vackert stavparkettgolv. Lokalen passar utmärkt för verksamheter som önskar både storrumslösningar och öppen yta för kontorslandskap och erbjuder även några mindre mötes- och tysta rum. Ett välutrustat pentry, tre wc (varav ett med dusch).

Teknisk information
Hiss: Ja
Ytor: 252 kvm

Ekonomi
Hyra: 4 300 kr/m²/år. Fastighetsskatt fn. 197,-/kvm samt moms tillkommer.

I hyran ingår: Värme

Omgivning/natur
Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen och Sankt Eriksbron. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Närservice
I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker och caféer.

Kommunikationer
Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Karlbergs pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar.

Vägbeskrivning
Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Karlbergs pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 o 4:ans bussar

Objektsbeskrivning

Planskiss

Gå runt i lokalen (3D)

Till Objektvision
2017-08-30T22:08:22+00:00