1 450 kvm på plan 16 och 17 i Kista Science Tower

Loading...

Utförande

Planlösning
Kista Science Tower är med sina 32 våningar Sveriges högsta kontorsbyggnad och ett av Stockholms mest kända landmärken. Fastigheten består av sex kontorsbyggnader, varav den högsta är 160 meter. Högst upp i den 160 meter höga byggnaden finns en takterras med utsikt över stora delar av Stockholm. På våning 4 finns ännu en terrass med utemöbler som nås via restaurangen i byggnaden. Kista Science Tower är miljöcertifierat med LEED guld. Läs mer om LEED på Sweden Green Builiding Councils hemsida.

Teknisk information
Hiss: Ja

Lokalen kan nås via
Närhet till stora trafiklederna E4 och E18. Arlanda och Bromma flygplats kan nås på en kvart med bil. T-banans blå linje och ett antal lokalbussar stannar precis vid Kista Science Tower och längre bort finns även hållplats för pendeltåg och flygbussar.
Ytor: 1 450

Omgivning/natur
Alldeles intill Kista Science Tower ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna. På entréplanet i Kista Science Tower finns ett brett serviceutbud för både besökare och medarbetare. Här hittar du den centrala receptionen, konferensanläggningen, den välutrustade träningslokalen, de trivsamma restaurangerna, bankkontor m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage: Finnes

Närservice
Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia och Microsoft som nära grannar till Kistamässan.

Objektsbeskrivning

Planskiss

Till Objektvision
2017-08-30T22:04:16+00:00